Programok

Élmények a Balaton körül

Nyári, de akár téli programoknak a Balatonon se szeri, se száma.

Legyen szó egy szabadban eltöltött napról, vagy akár egy kiállításról, Balatonkeresztúrban és környékében nem fog csalódni.

Kápolnapusztai Bivalyrezervátum

A rezervátum a hazánkban őshonosnak számító bivaly fennmaradásában, génállományának megőrzésében fontos szerepet játszik, s egyben a faj bemutatásának népszerű központja.

8751 Zalakomár, (Kápolnapuszta),

Zalakomár és Balatonmagyaród között.

Festetics-kastély

A Festetics-kastély Keszthely kiemelkedő jelentőségű műemléke. Építése még a 18. század közepén kezdődött el, ám csak az 1880-as években nyerte el végleges mai formáját.

83660 Keszthely, Kastély u. 1.

Tel.: 06 83 314 194

VÁLASSZON SZOBÁINK KÖZÜL:

Földszinti szoba 1.
A földszinten 3 darab 2 személyes franciaágyas szoba került kialakításra. A szobák igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, hajszárító, törölköző felszereltséggel. A szobák felvannak szerelve televízióval, mini széffel, kis hűtőszekrénnyel.
Összenyitható szoba (4 fő részére)
A két összenyitható földszinti szoba két teljes értékű, két ágyas szobát jelent, közös összekötő ajtóval, külön fürdővel. Felszereltsége megegyezik a földszinti 2 személyes szobákéval. Nagyobb család vagy baráti társaság tud itt egymás mellett lenni, amennyiben azt igénylik.
4 fős családi szoba

Az emeleten került kialakításra ez a két szobából álló szálláshely, saját fürdővel. Amely kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak ajánlott. Maximum baba és pótágyakkal együtt hat személynek szolgálhat kényelmes pihenésül.

Emeleti szoba 1.

Az emeleten található további 2 darab szoba 2 fő részére. Felszereltségében teljesen megegyeznek a földszinti 2 fős szobákkal. Ezek a szobák is igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal.

Autóba ülve pedig a környék nevezetességeit is könnyedén felfedezhetjük.

Kicsik, nagyok egyaránt…

Hamvas Béla Kilátó

Egyre több kilátó létesül a magyar tenger déli partján is, megdöntve azt a téveszmét, hogy a szép panorámáért az északi partra kell utaznunk. A Keszthelyi-öböl, az északi part tanúhegyei és a Tihanyi-félsziget látványában gyönyörködhetsz a nemrégiben átadott kilátó tetejéről.

8649

Balatonberény

 

Búbos vöcsök tanösvény

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területének egyik kiemelten látogatott területén, a Kis-Balaton tájegységén található Kányavári-szigeten található a Búbos vöcsök tanösvény. A sétaút 15 állomása kifejezetten a Kis-Balaton madárvilágának bemutatására törekszik.

8753

Balatonmagyaród

 

Nézze meg legújabb ajánlatunkat: