Ha esne, ha fújna

Rossz idő esetére

Bár ne legyen rá szükség,

de rossz idő esetére is van néhány ötletünk..

MAGYAR NEMZETI CIRKUSZ

A Magyar Nemzeti Cirkusz Magyarország legnagyobb utazócirkusza, mely az ország egyik legszínvonalasabb cirkuszműsorát mutatja be. Általában július eleje és augusztus 20. között.

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 311. (a 7.-es főút mellett)

Tel.: +36 20 935 4050

Festetics-kastély

A Festetics-kastély Keszthely kiemelkedő jelentőségű műemléke. Építése még a 18. század közepén kezdődött el, ám csak az 1880-as években nyerte el végleges mai formáját.

8360 Keszthely, Kastély u. 1.

06 83 314 194

VÁLASSZON SZOBÁINK KÖZÜL:

Földszinti szoba 1.
A földszinten 3 darab 2 személyes franciaágyas szoba került kialakításra. A szobák igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, hajszárító, törölköző felszereltséggel. A szobák felvannak szerelve televízióval, mini széffel, kis hűtőszekrénnyel.
Összenyitható szoba (4 fő részére)
A két összenyitható földszinti szoba két teljes értékű, két ágyas szobát jelent, közös összekötő ajtóval, külön fürdővel. Felszereltsége megegyezik a földszinti 2 személyes szobákéval. Nagyobb család vagy baráti társaság tud itt egymás mellett lenni, amennyiben azt igénylik.
4 fős családi szoba

Az emeleten került kialakításra ez a két szobából álló szálláshely, saját fürdővel. Amely kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak ajánlott. Maximum baba és pótágyakkal együtt hat személynek szolgálhat kényelmes pihenésül.

Emeleti szoba 1.

Az emeleten található további 2 darab szoba 2 fő részére. Felszereltségében teljesen megegyeznek a földszinti 2 fős szobákkal. Ezek a szobák is igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal.

Autóba ülve pedig a környék nevezetességeit is könnyedén felfedezhetjük.

Kicsik, nagyok egyaránt…

KEHIDA TERMÁL

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő, a család fürdője nagy strandterülettel és 13 medencével várja vendégeit Kehidakustányban. Rossz idő esetére benti medencékkel, csúzdákkal.

8784 Kehidakustány, Kossuth Lajos u. 62.

Tel.: 06 83 534 500

 

Sió Mozi

Rossz idő esetén lehet alternatíva a Siófokon a Sió pláza második emeletén található moti. A műsoron az országos filmprogram filmjeivel. Télen-nyáron üzemel.

8600 Siófok, Fő tér 6.

Tel.: 06 20 349 1420

 

Nézze meg legújabb ajánlatunkat: