Házirend

Tisztelt Vendégeink! Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.

1.) A szobáinkat az érkezés napján 15 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a vendégek rendelkezésére. A szállás elfoglalásakor a bejelentkezési lapot azonnal ki kell tölteni, alá kell írni és lefotózva e-mail-ben a foglalas@fazekasapartman.hu-ra elküldeni.

2.) Az apartmant a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal, jelezze a megadott telefonszámon, hogy a problémát orvosolni tudjuk, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

3.) A kaput, a bejárati ajtót és az udvaron elhelyezett gépjárműveket – biztonságuk érdekében- zárják, az apartmanban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

4.) A szálláshely külső és belső egységeiben kizárólag a fizetett személyek tartózkodhatnak, a hatóságok által történő folyamatos ellenőrzések miatt és a bírságok elkerülése érdekében.

5.) Tájékoztatjuk a vendégeinket, hogy a vagyonbiztonság érdekében a vendégház kertje kamerarendszerrel ellátott, melyet a vendégek a szálláshely bejelentéssel tudomásul vesznek.

6.) A vendégház területén folyamatban van a wellness részlet kialakítása. A kialakított wellness részleget (infraszauna, jacuzzi) a vendégek kizárólag saját felelősségükre használhatják. A jacuzzi használata során, kérjük, a víz tisztaságára ügyeljenek, ne öntsenek italokat a vízbe, mert a plusz vízcsere árát jogosult a szállásadó a vendégtől követelni.

7.) Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét, a rácson való szennyeződés eltávolítására és a parázs leöntésére.

8.) A vendégek a szálláshelyet tiszta, kitakarított állapotban veszik át, felelősek a szálláshelyen való tartózkodás alatt a szálláshely tisztaságáért, a tulajdonos nem köteles a vendég tartózkodása alatt a szállást takarítani, sem a szemétkosarat kiüríteni. Az udvaron elhelyezett szemétkonténer a vendégek rendelkezésére áll.

9.) Az apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére, a mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobában ne étkezzenek, ezt csak a konyhában-étkezőben tegyék. Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket. Mosogatószer, tisztítószer, egyéb higiéniai kellékeket biztosítunk ingyen.

10.) Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

11.) A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

12.) A szálláshely háziállatokat nem fogad az udvaron sem, ez esetleges többi vendéget érő kellemetlenségek (allergia) elkerülése érdekében.

13.) Az szállás teljes területe nemdohányzó, dohányzásra csak a szabadban van lehetőségük, azonban kérjük, a csikket ne dobálják el, azt az arra kijelölt tárolóba tegyék.

14.) Nem engedélyezett a szállásra bevinni fegyvert, könnyen gyúlékony anyagot és robbanóanyagot, veszélyes hulladékot illetve, olyan anyagot, aminek erős és kellemetlen szaga van.

15.) A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni annak szálláshelyére. Kivételt képeznek azok az esetek, melyekben elkerülhetetlen a tulajdonos belépése biztonsági okok vagy anyagi károk elkerülése miatt. Ebben az esetben köteles erről a vendéget értesíteni.

16.) A szobák légkondicionálóval ellátottak, kérjük a szellőztetést rovarhálóval ellátott nyílászárókon szíveskedjenek megoldani a kellemetlenség elkerülése érdekében. A klímák nem kapcsolódnak le automatikusan, ezért kérjük, hogy a jó gazda gondosságával kapcsolják ki-be, és határozzák meg az Önöknek ideális hőfokot. Ha az ablak nyitva van, illetve ha a szálláshelyet elhagyják, a klímát kapcsolják ki! Köszönjük!

17.) A szálláshelyen más vendégekre figyelemmel kérjük reggel 8 előtt és este 22 óra után olyan hangszintet használjanak, amelyet Önök is el tudnak viselni.

18.) A szobákból való távozáskor kérjük, győződjön meg, hogy a villany, légkondicionálók lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

19.) A vendég, felelős a saját viselkedéséért a házban, és annak környékén, és az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

20.) A vendég a vendégház berendezéseit és egyéb szolgáltatásait rendeltetés szerűen, saját egészségi, fizikai, mentális állapotának tudatában és ismeretében használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű használatból, igénybevételtől eredő károkért való felelősségét a szállásadó kizárja.

21.) A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja szállásdíj visszatérítése nélkül.

22.) Bármilyen problémájuk adódik, kérjük, haladéktalanul jelezzék az alábbi telefonszámokon, hogy a mielőbb orvosoljuk azt. Utólagos reklamációt nem fogadunk el.

Jó és tartalmas pihenést kívánunk!

FAZEKAS VENDÉGHÁZ
Elérhetőségeink:
+36 30 850 5213
foglalas@fazekasvendeghaz.hu