A KÖZELÜNKBEN

Balaton & Déli part & Balatonkeresztúr

Azért, hogy még tartalmasabban teljen a Balatonkeresztúron eltöltött idő, összegyűjtöttünk néhány közeli és a távolabbi környékünkkel kapcsolatos információt és programlehetőséget. A településről, Balatonról, borokról, programokról, fürdési, kirándulási, bringázási és más lehetőségekről.

Bor és Gasztronómia

Balaton, Strand, fürdők

Kirándulás, túrázás

Vendégházunkból elindulva számos kirándulási lehetőség találhatunk. A közelben finom balatoni borokat kóstolhat. Elérhető közelségben van a Hévízi tófürdő, a Kehidakustányi termál és természetesen a Balaton számos strandja is…

kerékpárral

Programok

Gyerekekkel

A környéket kerékpárral is érdemes lehet felfedezni, öreg bringások számára akár egész napos túra formájában is, hiszen látnivaló van bőven… Kerékpárral, vagy bringa nélkül is számos kulturális, zenei és mindenféle más programlehetőség elérhető a közelben. Gyermekekkel érkezők számára a környék maga a paradicsom, és – bár ne legyen rá szükség- arra is van ötletünk, ha esetlegesen esne az eső…

Ha esne, ha fújna

Kiválasztotta már a megfelelő szobát?

Földszinti szoba 1.
A földszinten 3 darab 2 személyes franciaágyas szoba került kialakításra. A szobák igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, hajszárító, törölköző felszereltséggel. A szobák felvannak szerelve televízióval, mini széffel, kis hűtőszekrénnyel.
Összenyitható szoba (4 fő részére)
A két összenyitható földszinti szoba két teljes értékű, két ágyas szobát jelent, közös összekötő ajtóval, külön fürdővel. Felszereltsége megegyezik a földszinti 2 személyes szobákéval. Nagyobb család vagy baráti társaság tud itt egymás mellett lenni, amennyiben azt igénylik.
4 fős családi szoba

Az emeleten került kialakításra ez a két szobából álló szálláshely, saját fürdővel. Amely kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak ajánlott. Maximum baba és pótágyakkal együtt hat személynek szolgálhat kényelmes pihenésül.

Emeleti szoba 1.

Az emeleten található további 2 darab szoba 2 fő részére. Felszereltségében teljesen megegyeznek a földszinti 2 fős szobákkal. Ezek a szobák is igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal.

FAZEKAS VENDÉGHÁZ

Balatonkeresztúr és a környéke

A Balaton télen-nyáron csodás…