Kirándulás, túrázás

hegyen és völgyön át
A Balaton déli partja is számos kirándulási és túrázási lehetőséget kínál.

Balatonkeresztúrról akár gyalogszerrel indulva szép tájakban, dombokban és hegyekben gyönyörködhetünk.

Bokros Hegy

Az út mentén több hegyi kereszt is őrzi a még érintetlen, romlatlan tájat. A legszebb kilátás innen nyílik a Balatonra. 2-3 órás könnyebb túra.

8648 Balatonkeresztúr (Balatonberény),

Bokros-hegy

Műemlék-pincesor

A Műemlék pincesor igazi gyöngyszemnek számít a népi építészet ránk maradt hagyományai között. Az itt kóstolható borok visszaadják a Balaton kellemes napsütéses érzését.

8648 Balatonkeresztúr,

Hrsz.: 1441/2.

VÁLASSZON SZOBÁINK KÖZÜL:

Földszinti szoba 1.
A földszinten 3 darab 2 személyes franciaágyas szoba került kialakításra. A szobák igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, hajszárító, törölköző felszereltséggel. A szobák felvannak szerelve televízióval, mini széffel, kis hűtőszekrénnyel.
Összenyitható szoba (4 fő részére)
A két összenyitható földszinti szoba két teljes értékű, két ágyas szobát jelent, közös összekötő ajtóval, külön fürdővel. Felszereltsége megegyezik a földszinti 2 személyes szobákéval. Nagyobb család vagy baráti társaság tud itt egymás mellett lenni, amennyiben azt igénylik.
4 fős családi szoba

Az emeleten került kialakításra ez a két szobából álló szálláshely, saját fürdővel. Amely kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak ajánlott. Maximum baba és pótágyakkal együtt hat személynek szolgálhat kényelmes pihenésül.

Emeleti szoba 1.

Az emeleten található további 2 darab szoba 2 fő részére. Felszereltségében teljesen megegyeznek a földszinti 2 fős szobákkal. Ezek a szobák is igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal.

Autóba ülve pedig a környék nevezetességeit is könnyedén felfedezhetjük.

Kicsik, nagyok egyaránt…

Autóba ülve pedig a környék nevezetességeit is könnyedén felfedezhetjük.

Kicsik, nagyok egyaránt…

Hamvas Béla Kilátó

Egyre több kilátó létesül a magyar tenger déli partján is, megdöntve azt a téveszmét, hogy a szép panorámáért az északi partra kell utaznunk. A Keszthelyi-öböl, az északi part tanúhegyei és a Tihanyi-félsziget látványában gyönyörködhetsz a nemrégiben átadott kilátó tetejéről.

8649

Balatonberény

 

Búbos vöcsök tanösvény

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területének egyik kiemelten látogatott területén, a Kis-Balaton tájegységén található Kányavári-szigeten található a Búbos vöcsök tanösvény. A sétaút 15 állomása kifejezetten a Kis-Balaton madárvilágának bemutatására törekszik.

8753

Balatonmagyaród

 

Nézze meg legújabb ajánlatunkat: