BALATON, STRANDOK, FÜRDŐK

A vizek szerelmeseinek
A Balaton (a magyar tenger) és az déli part talán legjobb strandjai gyalog a kicsit távolabbiak pedig autóval csak egy karnyújtásnyira vannak a Balatonkeresztúri vendégházunktól. Egy-egy nyaralás alkalmával érdemes akár több strandot is kipróbálni:
A településen lévő szabadstrandot, vagy a Balatonmáriafürdői központit esetleg  távolabb a Balatonfenyvesit, másik irányban akár a Keszthelyit is.
Nyáron kötelező program!

Vitorlás utcai szabadstrand

Balatonkeresztúr egyetlen strandján, a Vitorlás utcai szabadstrandon gondozott füves terület és csodáa panoráma várja a fürdőzőket.

8648 Balatonkeresztúr, Vitorlás utca 10.

Máriafürdő Központi Strand

A fürdőhöz kapcsolódó tómeder nem iszapos, hínármentes. A belépéskori vízmélység 60-70 centiméter, fokozatosan mélyülő.

8647 Balatonmáriafürdő, Gr. Széchényi Imre tér 9.
Tel.: 06 85 375 266

VÁLASSZON SZOBÁINK KÖZÜL:

Földszinti szoba 1.
A földszinten 3 darab 2 személyes franciaágyas szoba került kialakításra. A szobák igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, hajszárító, törölköző felszereltséggel. A szobák felvannak szerelve televízióval, mini széffel, kis hűtőszekrénnyel.
Összenyitható szoba (4 fő részére)
A két összenyitható földszinti szoba két teljes értékű, két ágyas szobát jelent, közös összekötő ajtóval, külön fürdővel. Felszereltsége megegyezik a földszinti 2 személyes szobákéval. Nagyobb család vagy baráti társaság tud itt egymás mellett lenni, amennyiben azt igénylik.
4 fős családi szoba

Az emeleten került kialakításra ez a két szobából álló szálláshely, saját fürdővel. Amely kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak ajánlott. Maximum baba és pótágyakkal együtt hat személynek szolgálhat kényelmes pihenésül.

Emeleti szoba 1.

Az emeleten található további 2 darab szoba 2 fő részére. Felszereltségében teljesen megegyeznek a földszinti 2 fős szobákkal. Ezek a szobák is igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal.

Télen, vagy rossz idő esetén a kb. 25 percre lévő Hévízi tófürdő, vagy a nagyjából fél óra távolságra található kehidakustányi termál jelenthet megoldást a fürdőzés szerelmeseinek.

Hévízi Tófürdő

A tó vizének hőmérséklete nyáron eléri a 37 fokot, de télen sem csökken 24 fok alá, így még a leghidegebb hónapokban is alkalmas a fürdőzésre.

8380 Hévíz,
Dr. Schulhoff Vilmos stny.

Tel.: 06 83 342 830

Kehida Termál

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő, a család fürdője nagy strandterülettel és 13 medencével várja vendégeit Kehidakustányban.

8784 Kehidakustány,

Kossuth Lajos u. 62.

Tel.: 06 83 534 500

Nézze meg legújabb ajánlatunkat: