Gyerekkel

Kisebbeknek, nagyobbaknak egyaránt
A Balaton a családi nyaralások egyik kedvenc célpontja.
A Balaton déli partjának alacsony lassan mélyülő vize és a sok-sok programlehetőség -főleg nyáron- nem véletlenül vonzza a gyerekes családokat.

Összegyűjtöttünk számukra néhány lehetőséget.

Sobri Jóska Élménypark

Téged is vár a megújult szuperhősképző! Rengeteg játék földön, vízen, levegőben kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Néhány érdekes játéknév: Extrém bringa, kalóz hinta, vízi rájder, gyerekekkel kihagyhatatlan.

8446 Kislőd, Vashámor

Tel.: 06 20 397 1093

Balatonboglár Kalandpark Bobpálya

Üdítő izgalmak lapulnak a balatonboglári Kalandparkban, ahol a bobpályától kezdve a falmászásig változatos élményprogramokat lehet kipróbálni. Csak néhány perc séta Boglár nevezetessége a Gömb kilátó.

8630 Balatonboglár, Kilátó u. 8,

Tel.: 06 30 282 9599

VÁLASSZON SZOBÁINK KÖZÜL:

Földszinti szoba 1.
A földszinten 3 darab 2 személyes franciaágyas szoba került kialakításra. A szobák igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, hajszárító, törölköző felszereltséggel. A szobák felvannak szerelve televízióval, mini széffel, kis hűtőszekrénnyel.
Összenyitható szoba (4 fő részére)
A két összenyitható földszinti szoba két teljes értékű, két ágyas szobát jelent, közös összekötő ajtóval, külön fürdővel. Felszereltsége megegyezik a földszinti 2 személyes szobákéval. Nagyobb család vagy baráti társaság tud itt egymás mellett lenni, amennyiben azt igénylik.
4 fős családi szoba

Az emeleten került kialakításra ez a két szobából álló szálláshely, saját fürdővel. Amely kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak ajánlott. Maximum baba és pótágyakkal együtt hat személynek szolgálhat kényelmes pihenésül.

Emeleti szoba 1.

Az emeleten található további 2 darab szoba 2 fő részére. Felszereltségében teljesen megegyeznek a földszinti 2 fős szobákkal. Ezek a szobák is igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal.

Autóba ülve pedig a környék nevezetességeit is könnyedén felfedezhetjük.

Kicsik, nagyok egyaránt…

Magyar nemzeti Cirkusz

A Magyar Nemzeti Cirkusz Magyarország legnagyobb utazócirkusza, mely az ország egyik legszínvonalasabb cirkuszműsorát mutatja be. Általában július eleje és augusztus 20. között.

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 311. (a 7.-es főút mellett)

Tel.: +36 20 935 4050

 

Revia lovasiskola

Ez a kis lovasiskola csendes falusi környezetben, a Balatontól nem messze található. Ideális családoknak, akik gyermekeik számára hasznos, örömteli szórakozást szeretnének nyújtani.

8695 Buzsák, Balaton u. 56.

Tel.: 06 70 610 6426

 

Nézze meg legújabb ajánlatunkat: