Kerékpárral

Kétkeréken a Balaton körül
Balatonkeresztúron halad át a tavat körül vevő Balatoni Bringakörút. A kerékpárút egyik legszebb része Balatonberénytől Balatonmáriafürdő Hajóállomásig tartó rész, ahol a kerékpárosoknak lehetőségük van választani több vendéglátóhely kínálatából.

Balatonmáriafürdő –Balatonkeresztúr – Bokros-hegy

A túra egyik legszebb része a Bokros-hegyen, a régi présházaknál található, ahol lélegzetelállító balatoni látkép tárul a szemünk elé.

Könnyebb túra

Kb. 5 Km.

supper moments kerékpár és élmény eszköz kölcsönző

 

Nem csak kerékpár, és akár egész vagy több napra is. SUP, Roller, Bringa.

A kölcsönzött eszközöket számos balatoni településre házhoz is szállítják.

 

8646 Balatonfenyves, Kölcsey Ferenc u. 6.

Tel.: +36 30 449 8576

VÁLASSZON SZOBÁINK KÖZÜL:

Földszinti szoba 1.
A földszinten 3 darab 2 személyes franciaágyas szoba került kialakításra. A szobák igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, hajszárító, törölköző felszereltséggel. A szobák felvannak szerelve televízióval, mini széffel, kis hűtőszekrénnyel.
Összenyitható szoba (4 fő részére)
A két összenyitható földszinti szoba két teljes értékű, két ágyas szobát jelent, közös összekötő ajtóval, külön fürdővel. Felszereltsége megegyezik a földszinti 2 személyes szobákéval. Nagyobb család vagy baráti társaság tud itt egymás mellett lenni, amennyiben azt igénylik.
4 fős családi szoba

Az emeleten került kialakításra ez a két szobából álló szálláshely, saját fürdővel. Amely kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak ajánlott. Maximum baba és pótágyakkal együtt hat személynek szolgálhat kényelmes pihenésül.

Emeleti szoba 1.

Az emeleten található további 2 darab szoba 2 fő részére. Felszereltségében teljesen megegyeznek a földszinti 2 fős szobákkal. Ezek a szobák is igény szerint 3 főig bővíthetőek pótággyal, vagy babaággyal.

Szükség esetén kerékpárkölcsönző is van a közelben.

Kerékpárkölcsönző - KTM, HEAD, Neuzer

Kerékpárbérlés Gyenesdiáson, a Wellness Hotel Katalinban. Több, mint 20 éves szakmai múlttal állunk a kerékpárosok rendelkezésére. A kerékpárkölcsönző a Balatoni Bringakörúttól 100 méterre található.

8315 Gyenesdiás, Szent István u.

Tel.: 06 83 311 324

Nyugati övcsatorna oda-vissza

Nyugati-övcsatorna keleti part – Kéthelyi híd – Nagy Berek – Kéthely – Balatonújlak – nyugati – övcsatorna nyugati part.

Laza bringázás

Kb. 15 Km.

 

Nézze meg legújabb ajánlatunkat: